Με χημικά τα ΜΑΤ επιχειρούν έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος… 800 ευρώ! (Βίντεο)

Την ώρα που η χώρα καίγεται με αλλεπάλληλες τις καταγγελίες για ελλείψεις σε πυροσβεστικές δυνάμεις, μέσα και εξοπλισμό, στο σημείο της έξωσης έχουν φτάσει… 3 πυροσβεστικά οχήματα, στην λογική του να «προστατεύσουν» αυτόν που του πλειστηριάζουν το σπίτι να μην αυτοκτονήσει!

Οργή προκαλεί ο ζήλος της αστυνομίας να βγάλει από το σπίτι της μια μονογονεϊκή οικογένεια στην οδό Πολυλά στα Πατήσια για χρέος 800 ευρώ σε ανεξόφλητα κοινόχρηστα.

Με ΜΑΤ, πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και αστυνομικούς με πολιτικά είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί άλλη μια επιχείρηση έξωσης στη γνωστή υπόθεση της Δήμητρας Καλδή, που είχε αποτραπεί την προηγούμενη φορά. Αφού απέκλεισαν τον δρόμο έξω από το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά στους δεκάδες αλληλέγγυους πολίτες που είχαν σπεύσει να τη σταματήσουν.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να ρίξουν τα χημικά την ώρα που ήταν σε εξέλιξη διαπραγμάτευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσου Ηλιόπουλου και του ΚΚΕ Γιάννη Δελή με τον διοικητή της αστυνομίας προκειμένου να τους επιτραπεί να ανέβουν στο σπίτι, όπου γίνεται η έξωση.

Ένας άνθρωπος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

Νωρίτερα, αστυνομικοί, που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα απαιτώντας από την οικογένεια της Δήμητρας Καλδή να φύγει από το σπίτι που χάθηκε σε πλειστηριασμό.

Έξωση Πατήσια
(avgi.gr)

«Για μας ξημέρωσε πολύ δύσκολη ημέρα από τις 7 το πρωί για τη γνωστή υπόθεση οφειλή κοινοχρήστων 800 ευρώ. Βάλανε τροχό» τόνισε Στο Κόκκινο 105.5 η μητέρα της Δήμητρας Καλδή, η κ. Κατερίνα, που κατήγγειλε ότι μεταξύ αυτών που προσπαθούν να διώξουν την οικογένεια από το σπίτι είναι και αστυνομικοί με πολιτικά. Έναν, μάλιστα, τυχαίνει να τον γνωρίζει από το αστυνομικό τμήμα. «Ακόμη και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να εκτελεί τις εξώσεις» πρόσθεσε.

«Δεν φεύγω από το σπίτι μου, μόνο νεκρή θα με βγάλουν» υπογράμμισε η ίδια. 

Επί τόπου έχουν σπεύσει δεκάδες αλληλέγγυοι για να αποτρέψουν την έξωση. Ανάμεσά τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα. Από το πρωί έχουν έρθει αστυνομικές δυνάμεις, έχουν ήδη σπάσει την πόρτα της οικογένειας. Ζητάμε μαζί με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουμε πάνω, να δούμε την οικογένεια, δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων. Πρέπει να σταματήσει αυτή η επιχείρηση. Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει» δήλωσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε και Στο Κόκκινο 105.5 για την απάνθρωπη επιχείρηση έξωσης, σχολιάζοντας δηκτικά το γεγονός ότι εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει να συνδράμουν και πυροσβεστικά οχήματα. «Μάλλον περισσεύουν οι πυροσβέστες και τους στέλνουν και στις εξώσεις» τόνισε με νόημα.

Έξωση Πατήσια
(avgi.gr)

Μάλιστα, όπως αναφέρει το 902.gr, την ώρα που η χώρα καίγεται με αλλεπάλληλες τις καταγγελίες για ελλείψεις σε πυροσβεστικές δυνάμεις, μέσα και εξοπλισμό, στο σημείο της έξωσης στην οδό Πολυλά στα Πατήσια έχουν φτάσει 3 πυροσβεστικά οχήματα, στην λογική του να «προστατεύσουν» αυτόν που του πλειστηριάζουν το σπίτι να μην αυτοκτονήσει. Πρόκειται όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές και κάτοικοι για μέγιστη υποκρισία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί